Δωδεκανησα seaways2 Carouzel BlueStarFerries

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα Δ/ντου Δ.Α. Σάμου Ταξίαρχου Ευάγγελου Τσιρίγου

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα Δ/ντου Δ.Α. Σάμου Ταξίαρχου Ευάγγελου Τσιρίγου

Κλείνοντας τον κύκλο της υπηρεσιακής μου διαδρομής, ως απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής Σάμου, νιώθω την υποχρέωση να εκφράσω δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς όλες τις Τοπικές Αρχές, Υπηρεσίες & Φορείς.
Ιδιαιτέρως δε, ευχαριστώ για την πολύπλευρη και πολύτιμη συνεργασία, καθοδήγηση και υποστήριξη, τον Μητροπολίτη Σάμου - Ικαρίας & Κορσεών , τους Εισαγγελικούς & Δικαστικούς λειτουργούς, το Βουλευτή Σάμου, τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, το Δήμαρχο Σάμου, το Διοικητή της 79 Α.Δ.Τ.Ε., το Λιμενάρχη, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και τους δημοσιογράφους των Μ.Μ.Ε. που λειτουργούν αντικειμενικά και καλόπιστα για την ενημέρωση των πολιτών.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους πολίτες, για την ποικιλότροπη βοήθεια και στήριξή τους στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, κατά εκτέλεση των καθηκόντων μου την τελευταία τριετία.
Εδώ επιτρέψτε μου να υπογραμμίσω ότι, το όποιο Αστυνομικό έργο καταφέραμε, σε ιδιαίτερα δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες και με μια χειμαζόμενη κοινωνία δεν θα το είχαμε πετύχει, χωρίς την αυταπάρνηση και την φιλοτιμία του συνόλου του Αστυνομικού προσωπικού, προς το οποίο εκφράζω την ευαρέσκειά μου.
Η δοκιμαζόμενη Πατρίδα μας, ιδίως τα τελευταία χρόνια, έχει ελπίδες να σταθεί όρθια και να αντλήσει αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον, όσο υπάρχει αυτό το πνεύμα και η δύναμη της προσφοράς και του καθήκοντος .
Τέλος παρακαλώ όλους, να συνεχίσετε να στηρίζετε και να συνδράμετε τον καθημερινό «καλό» αγώνα των Αστυνομικών μας, προς όφελος των τοπικών μας κοινωνιών.-
Ευάγγελος Κ. Τσιρίγος
Ταξίαρχος ε.ο.θ.

telion BlueStarFerries01

Επικοινωνία

Samos Today

Θ.Σοφούλη 155
83100 Σάμος
Τηλ. +30 22730 87966 & 87967

Mail: info@samostoday.gr

Βρείτε μας στο Facebook