Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Σάμου στη μνήμη της Ελπινίκης Μιχαλούδη

Το σχολείο μας μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων δημιούργησε Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών με την ονομασία Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σάμου. Η δημιουργία του συλλόγου έγινε στη μνήμη της προηγούμενης διευθύντριας του σχολείου μας και αγαπημένη μας συναδέλφισσας και δασκάλας, Μιχαλούδης Ελπινίκης, που έφυγε από κοντά μας στις 8 Ιουλίου, το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η Μιχαλούδη Νίκη προσέφερε ειλικρινά και ανιδιοτελώς στην εκπαίδευση, στους μαθητές, στους συναδέλφους και σε κάθε συνάνθρωπό μας. Κατά την διάρκεια της θητείας της είχε και η ίδια διοργανώσει εθελοντικές αιμοδοσίες με το σχολείο.

00Epal01

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου ο νεοϊδρυθέντας σύλλογός μας πραγματοποίησε την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Η γιατρός της αιμοδοσίας και η νοσηλεύτρια κα. Σκάρου Γεωργία μας υποδέχθηκαν εγκάρδια και συνεισφέραμε τρεις φιάλες αίμα (κάθε αρχή και δύσκολη) και ένας μαθητής μας έγινε δότης μυελού των οστών.

Κάθε μαθήτρια/τής και όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να προσφέρει αίμα για τους συνανθρώπους μας στη μνήμη της Νίκης Μιχαλούδης δηλώνοντας ότι δίνει για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σάμου» με αριθμό μητρώου συλλόγου 15193 (η φιάλη παραμένει στη διάθεση του κάθε εθελοντή).

00Nefeli01